Mijn naam, zoals u misschien al verwacht, is Jeroen Dral (geb. 1996). Ik heb Digitale Media & Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. In 2018 ben ik afgestudeerd op de scriptie Van designer naar consultant. Een onderzoek naar efficiënter samenwerken. 

Tijdens mijn studie heb ik een grote interesse ontwikkeld in films en animatiefilms. Aangezien deze vakken binnen mijn studierichting niet gegeven werden, heb ik een half jaar mijn studie op stop gezet en mij bekwaamd in het animeren onder begeleiding van Rob Westra, docent aan de HU.

Na dit halfjaar heb ik stage mogen lopen bij het bedrijf Haarlemamsterdam, waar ik mijn animatievaardigheden verder heb kunnen ontwikkelen. In 2018 heb ik een afstudeerstage gezocht die beter aansloot bij mijn opleiding en ik ben toen als user experience designer aangenomen bij Ubideo. Echter veranderde mijn rol door omstandigheden van designer naar consultant / Scrum Master.

Naast mijn studie ben ik van jongs af aan, rond de leeftijd van 8 jaar, altijd bezig geweest met sporten en het maken van muziek. Ik vul mijn vrije tijd dan ook graag met het bespelen van de gitaar of door te ijshockeyen!